Referenser

Pineforest Finland - I love this photo and light - What is ReikiInnan jag kontaktade dig var det mycket stress, oro och depressioner för min del, det är borta nu! Det jag kan känna av lite är stress. Jag har någonstans känt långt i mig långt inne att jag är andlig men inget som jag har pratat högt om. Via Järna tillsammans hittade jag dig, vi började chatta och jag fick bra svar på mina frågor så bra att jag bestämde mig för att träffa dig!

När jag gjorde healing hände det saker med mig ganska snabbt. När jag låg där på bänken bakom dina händer såg färger som vit och gul, minns att log då för jag blev nyfiken på vad dem betydde. Jag har väldigt svårt att slappna av men kände mig helt trygg i dina bakom dina händer. På morgonen efter healingen vaknade jag med ett glädjerus, det var en underbar känsla. Jag blev pigg efter den behandlingen vilket jag blev överraskad av då jag har min ADD.

Jag vill därför tacka dig för det positiva som har hänt, innebär detta att jag egentligen kan gå hur långt som helst då det har dykt upp massa positiva saker på den här korta tiden ?

Tack Linda för att du finns ❤


Idag har jag fått distanshealing. I flera år har jag haft ständig värk på grund av utslitna höftleder. Jag var helt smärtfri under behandlingen. Jag kände hur något rörde sig i min kropp och känslor bubblade upp. Efteråt hade jag ett rejält energipåslag och har känt mig så avslappnad och glad. Tack underbara Linda! 


Jag kan varmt rekommendera Linda! För ett halvår sedan drabbades jag av falsk ischias och hade fruktansvärt ont. Jag hörde av mig till Linda och fick komma direkt. Det var med nöd och näppe jag kunde gå från parkering till mottagningen. Behandlingen trollade bort all smärta och jag kunde småjogga tillbaka till bilen.


Dear Linda

I would just like to thank you for the amazing Angelic Reiki healing you carried out for me a few months ago.

You have tremendous intuitive powers and are able to amazingly ‘feel’ where trapped energy and imbalances are within a person’s body. This ability enables you to pinpoint exactly where to direct your healing energy through your hands and relieve either pans; unblock stagnant energy or rebalance certain parts of a person’s body.

The result for me was pretty much miraculous as you realised that there was an imbalance in my right eye, which has had a black spot in it for about a year. After only 15 minutes of holding your hands over my eyes, the spot was gone forever. As you held your hands there, I felt the heat of the healing power from your hands penetrate my eyes, rebalancing and healing them.

Thank you so very much.

Best wishes
Emily McMorran


Jag kan varmt rekommendera Linda. Det är healing på många nivåer i mötet med henne.

Lawrence Williams


Tack Linda för en införlivande och varm Reiki-session! Mitt energisystem vill ha mer 🙂.

Janne Spetz


Back in October my son visited Linda for a session of Reiki. He had been suffering frequently with strong pains in his left hand side of his tummy which had started to move round and up his back. With this, he suffered vomiting and would sleep…lots. Linda, has a very calming personality, which helped my son feel at ease completely. Since his session, he has it would seem, only had slight tummy pains and has not suffered with any vomiting. They also appear slightly further apart in time. I would def. recommend Linda for alternative therapy. Well done Linda and hope all is going well. X

Tracy Carden


I witnessed the power of Linda Rutherford one day as we were driving along a country road. We passed a motorcycle accident that had just happened. A man and a woman who only spoke Polish. They were lying in a ditch, bleeding and in pain. The woman was the worst. Linda didn’t hesitate to get out of the car and attend to them. I feel I experienced a miracle right before my eyes when she was working with them. The woman, who was extremely panicked, became unusually calm and euphoric. The healing energy that Linda was emitting was palpable. She is truly from another realm. Thank you, Linda, for the gifts you bring to us.

Loving, Ahu
Ahu Smith


Linda first approached me after she had just qualified and asked if I would be willing to have a Reiki treatment as she wanted people to try it out on….I was NOT disappointed at all!! Linda made me feel welcome and at ease and the treatment was truly amazing. Linda picked up on niggles which I’d forgotten to mention as well as working on the ones I had. I left feeling lighter, happier and intrigued by this method of alternative health. Before Linda moved abroad she was able to give me another treatment which proved to be just as beneficial as the first…I was so impressed and realised the positive benefits that Reiki can have for others that last year I did my Level 1 and in March this year I qualified as a practitioner myself… Thank you Linda so much, if I hadn’t been a ‘Guinea Pig’ for you I would never have been introduced to the wonderful opportunities of Reiki

Louisa Best


Linda lär ut på ett mycket kärleksfullt och bra sätt om Reiki och dennas healing energi och vad healing gör för kroppen och själ. Hon strålar av kärlek, godhet och är mycket mån om sina elever. Mycket god karma.
Hon kan verkligen sitt jobb, som lärare och healer .
Jag rekommenderar starkt Linda som Reiki Healing kurslärare .
Tack Linda, för två givande och lärorika dagar inom Reiki 1, som har gett mig lärdom att heala behövande och mig själv.
Kram
Mette ?


Kära fina Linda. Det var en gåva att träffa dig, du är en underbart fin, levande, kärleksfull, andlig varelse. Jag tycker om ditt sätt att leda eller leka, smeka fram kursen, vilken härlig stämning det blev i gruppen, mycket tack vare din öppenhet och lyhördhet.

Margus Mägi
Allmän Läkare och Reiki 1 utövare


Tack Linda Rutherford!
Tack för att din healing fick mig att få uppleva som om jag befann mig i himmelen för en stund. Den gav mig kraft att ta tag i lite sysslor och annat som jag behövde göra just nu. Kände mig varm inombords och lycklig. Du var klockren på att kanalisera fram och sända healingen med ljus och kärlek därför skickar jag lite ljus och kärlek tillbaka till dig och jag tackar högsta ljuset och alla hjälpare som kom till mig när du bad för mig. Allt gott!!


Effekten av energihealing:

Hej fina vän!
Det är imponerande vilka krafter du förmedlar. Tänk att man kan få såna effekter utan att göra fysisk aktivitet eller ha beröring! Tacksamt och fascinerande! Drömt drömmar med budskap om saker som hänt tidigare och framtiden.

Maria


Jag rekommenderar verkligen Linda Rutherford. Hennes healing hjälper verkligen! Har fått healing av henne till mina njurar. Är dialysanvändare och mina värden har blivit bättre och jag mår bättre själv nu. Tack min fina ängel!

Kommentarer inaktiverade.