Om Linda

lindaJag heter Linda Rutherford och bor i Aspa Sörmland. Ända sen jag var en liten flicka har jag varit väldigt känslig för energier och andra människors mående. Att hjälpa andra har alltid spelat en stor roll i mitt liv. Jag märkte att genom att sprida min glädje och kärlek kunde jag hjälpa mina med människor att läkas. Jag har hela mitt liv haft en sådan brinnande längtan att få hjälpa andra och när jag hittade Reiki hade jag äntligen hittat mitt livs syfte. Nu hade jag kommit hem.

Jag är uppvuxen i Finland och studerade på universitet i Åbo de Humanistiska ämnen. Jag är utbildad Etnolog. Som 23-åring flyttade jag till England där kom jag att vistats i 15 år. Jag fick min första och andra reikiutbildning år 2013 och jobbade med reiki i ett års tid. Jag behandlade både barn och vuxna. Jag tog min Reiki Master-utbildning i augusti 2015 med Ewa Olsson här i Sverige. Ewa har skrivit boken ”Nådegåvan”, till de som är intresserade av Reiki. En fantastisk bok om människors upplevelser med reiki både på det andliga och fysiska planet.

Reiki ändrade mitt liv, ett andligt uppvaknande. Långvariga obalanser och blockader började släppa och jag hade börjat min själv läkande resa. Reiki är en enkel, naturlig metod som är lätt att lära och som hjälper kroppen att slappna av, frigöra stress och maximera hälsopotentialen. Reiki tillhör friskvården. Jag håller också kurser, till barn över åtta år och vuxna. Alla som vill kan lära sig reiki. Reiki lärs ut i kurser och är lätt att lära sig. Gamla som unga kan lära sig reiki. Även barn lär sig snabbt att använda Reikimetoden för att hela sig själva.

 

Body&Mind-Healing

Linda Fhee method

Under 2017 utbildade jag mig i en healingmetod som används i Japan  Denna healingmetod verkar direkt på många fysiska besvär. Jag märkte att mitt sätt att arbeta med healing förändrades och min behandling blev kraftfullare och började se livet/åkommor förändras mycket snabbare hos mina klienter.  Mänsklig värme, empati och universell kärlek och mod är energier som dessutom påverkar oss människor och som också bidrar till tillfrisknande och som i min metod inkluderas i behandlingen. För många olika besvär är det inte bara en fysisk åkomma utan orsakerna kan ligga på många olika plan. Med min metod ger jag klienten möjlighet och hjälp att på egen hand börja öppna upp och se olika samband i sina bekymmer/åkommor genom coachning.

Mitt sätt att arbeta med healing har jag döpt till:

Body&Mind-Healing

Linda Fhee method.

Jag öppnar min nya mottagning  I Erikslund,Aspa den 4.6 . Jag gör också hembesök till de som har de svårt att ta sig ut.

Föreläsningar

Jag håller föreläsningar i tankens kraft, hjärnan och hjärtats kommunikation och hur vi med tankens kraft kan överkomma och bearbeta svårigheter, förändringar, och ta tag i oss själva och skapar vår egen verklighet, hur vi öppnar vårt medvetande och möter den tid vi lever i.

Föreläsningarna hålls både för andligt öppna, företag och organisationer.

Varmt välkomna

 

Jag är medlem i Förenade Reiki förbundet. Kolla på deras hemsida www.reikiforbundet.se

Allt sker under tystnadsplikt.

Varmt Välkommen!

Kommentarer inaktiverade.