Vad kan du förvänta dig av en reiki healingbehandling?

REiki treatment photo - what is reiki pageUnder behandlingen ligger du nedbäddad på en massage bänk, med kläderna på. Jag placerar händerna antingen direkt på den fysiska kroppen eller i energifältet runt omkring dig. Du behöver ta av dig glasögon, bälte och klocka ifall du har något av dessa på dig. Detta är så att energin kan flöda utan begränsningar. Jag kommer att spela lugn meditativ musik i bakgrunden och låta dig bara drömma  bort i en timme. En varm, lugn känsla sprider sig genom kroppen och det är inte ovanligt att du somnar. Det är ingen nackdel, snarare tvärtom, eftersom det tyder på att man verkligen är fri från motstånd och släpper in de helande energierna i kroppen. En del människor kan känna hur gamla obearbetade känslor, tankar och minnen kommer upp till ytan igen. Detta betyder att blockeringarna håller på att frigöras. Man kan känna värme allt efter som blockeringen smälter eller bränns upp. Man kan också få en kall känsla när en blockering frigörs. Vissa kan känna en tillfällig ökad smärta när energin arbetar med en blockering men den smärtan kommer att försvinna. Upplevelserna kan variera enormt från person till person. Energin verkar där den mest behövs för tillfället.

Efter en behandling
Det är jätteviktigt efteråt att dricka mycket vatten och vila så mycket det går. Framför allt var god mot dig själv. En Reikibehandling kan resultera i en stor förändring i en persons resa här på jorden. En Reikisession kan leda till stora själv insikter, självkännedom, ge styrkan att lämna ett trasigt förhållande, ge mod att lämna ett jobb som man inte är lycklig i och så vidare. Det händer ofta att klienten finner lösningar till sina problem, får nya idéer och visioner. Det kan hända att du efteråt kan känna olika känslor som sorg, ilska, frustration men också glädje, kärlek, inre frid. Om det är negativa känslor du känner låt dem bara rinna av dig. Det är gamla känslor som kommer upp till ytan för att frigöras. De flesta som har fått en Reikibehandling säger dock att de känner sig avslappnade, glada och lugna. Många sover mycket efter en behandling. Andra gråter, blir arga eller upplever andra starka känslor. Det är som det ska vara. En behandling kan väcka mycket till liv; sådant som ligger under ytan och som vi försöker ignorera. Reikienergin renar också kroppen från gifter och detta kan ge upphov till olika avgiftningssymptom som till exempel upphostande av slem, rinnande ögon, diarré, ökad urinavgång. Även via huden försvinner gifter och slaggprodukter. Dessa utrensningsreaktioner kan jämföras med de som brukar uppstå under en fasteperiod. Var inte orolig för detta tvärtom betrakta det som en viktig del att uppnå hälsa. Det är bara en utrensning som sker på en djup nivå. Ut med det gamla och in med de nya ljusa energierna i dina celler och organ. Upplevelserna som nämnts ovan kan sitta i flera dagar efter en behandling, ibland veckor. Det kan också hända att man inte märker något alls över huvud taget.

REIKI MASSAGE
Jag erbjuder också reiki massage där jag använder mina händer som diagnostiserings verktyg. Jag scannar med händerna där blockeringar sitter och bearbetar den aktuella zonen. Detta är en effektiv form av behandling. Blockeringar som sitter djupt i den fysiska kroppen som smärta masseras upp och frigörs. Detta är en väldigt skön behandlings form.

Kommentarer inaktiverade.