Vad är reiki?

Reiki är en tusentals år gammal Japansk behandlingsmetod som arbetar med kroppens energisystem. Den är en enkel, naturlig metod som hjälper kroppen att slappna av, frigöra stress och maximera hälsopotentialen. Med hjälp av enkla handpositioner tillförs kroppen en ren form av energi, som främjar hälsa på alla nivåer, fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Genom att aktivera den potentiella livsenergin i vår kropp får vi tillgång till en harmonisk energi med starkt läkande egenskaper. Reiki är en underbar kraft som vitaliserar din egen livskraft och balanserar energierna i din kropp. Reiki är andlig styrd livsenergi.

Ordet Reiki består av två japanska ord, rei och ki. Rei kan översättas till universell, vilket innebär alltomfattande. Det betyder också högre visdom, Gudsmedvetandet. Ki är livsenergin, som flödar genom allt levande; människor, djur och växter. Det är denna universella livsenergin som strömmar igenom Reikiutövaren. Reiki utövaren är enbart en kanal för energin. Reikin flödar dit mottagaren behöver den bäst för tillfället. Reiki vet orsaken till alla problem och svårigheter, samt vet hur de helas. Reiki ger kraft åt kroppen.

Reiki är en energi påfyllning, det är ren livs energi och kärleks energi. Helt underbart. Det är fantastiskt för både kropp och själ och det mentala. Jag har sett hur reiki har både hjälpt för människor med fysisk smärta men också människor som lider av ångest, djup sorg , depression. Reiki har också haft enastående resultat för barn och ungdomar med adhd, ADD, Asperger och andra autistiska diagnoser. Reiki lugnar ner dessa känsliga barn. Reiki kan användas av personer som har biverkningar av cancerbehandlingar också. Det lugnar ner hela systemet, det fyller på energi läckage som läcker ut från vår aura då vi är sjuka. Reiki är underbart och mjukt och avslappnande. Jag kommer gärna hem till dig och ger reiki om det är lättare för dig.Reiki Ordet betyder ”energi livskraft”.

 

Kommentarer inaktiverade.